Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja


Lokacija:
Hotel je lociran na južnoj obali poluostrva Paliki u regiji Xi, na 6 km udaljenosti od turističkog mesta Liksuri, odakle saobraća redovna linija trajekta koji za 20 minuta vožnje stiže do Argostolija, glavnog grada na ostrvu. Hotelski kompleks se sastoji od nekoliko zgrada. Tokom visoke sezone, postoje lokalne autobuske linije koje saobraćaju do Liksurija. Međunarodni aerodrom udaljen je 40 km od hotela.

Plaža:
Hotel je udaljen 100 m od čuvene plaže sa crvenim peskom, Xi. Ležaljke i suncobrani se na plaži plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, a-la-carte restoran na plaži, bar, bar pored bazena, spoljašnji bazen sa ležaljkama i suncobranima, bazen za decu, dečje igralište, welness centar, teniski teren (uz doplatu), stoni tenis (uz doplatu). Peškiri za plažu ili bazen se mogu dobiti uz depozit.

Sobe:
Hotel raspolaže sa standardnim i porodičnim sobama. Standardne sobe opremljene su francuskim ili sa dva odvojena ležaja, namenjene su za smeštaj 2-3 osobe (treći ležaj je pomoćni). Porodične sobe sa pogledom na baštu, nalaze se u prizemlju – francuski krevet ili dva odvojena ležaja i kreveti na sprat za decu. Gostima su na raspolaganju: kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, TV, frižider, Wi-Fi internet (besplatno), sef. Sve sobe imaju balkon ili terasu.

Usluga:
Polupansion ili all inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://cephaloniapalace.com.gr/
1. dan BEOGRAD - KEFALONIJA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Kefaloniju (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KEFALONIJA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KEFALONIJA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama