Amsterdam

Amsterdam, Holandija

već od 695€

Opis destinacije

Amsterdam je nastao krajem 12.veka kao malo ribarsko mesto, a danas je najveći i najpoznatiji grad u Holandiji. Živopisni kanali su zaštitni znak ovog grada koji još nosi naziv “Severna Venecija”. Oblik grada definisan je kružnim vodenim kanalima. Amsterdam je grad koji očarava svojom slikovitom arhitekturom i brojnim znamenitostima. Pojedini delovi grada su proglašeni delom svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a. Mnogi evropski gradovi obiluju istorijskim znamenitostima, ali ono što Amsterdam čini posebnim je to što gotovo svaka građevina u užem centru grada je u isto vreme kulturni spomenik i nečije mesto stanovanja, deo istorije, ali i deo savremenog izgleda grada. Amsterdam je grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova, grad boemskog duha i neverovatne atmosfere

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaj
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
AMSTERDAM 
ZAANSE SCHANS – VOLENDAM – ROTERDAM – ŠEVENINGEN – HAG 
4 dana (3 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 3*) – avionom 
Polazak: 09.novembar (povratak 12.novembar 2023.) 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI
POLAZAKHOTELCENA PO OSOBIDOPLATA ZA
JEDNOKREVETNU SOBU
09.novembar 2023.Best Western Amsterdam West 3*695 EUR195 EUR

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: aerodromske takse (89 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se  plaćaju u dinarima u poslovnicama Filip Travela ili poslovnicama ovlašćenih subagenata), prevoz avionom na relaciji Beograd–Amsterdam– Beograd (prevoznik KLM Royal Dutch Airlines), smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice na bazi tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnim  sobama, transferi na relacijama aerodrom–hotel i hotel–aerodrom u Amsterdamu prema programu; panoramsko razgledanje grada, troškovi vodiča i organizovanja putovanja. 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: fakultativni izleti i ulaznice, međunarodno putno zdravstveno osiguranje. 

FAKULTATIVNI IZLETI: 
- Mini holandska tura Cena: 85 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, lokalni vodič na srpskom jeziku. 
- Velika holandska tura Cena: 95 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, lokalni vodič na srpskom jeziku. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Holandiji, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 20  prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene ili  sadržaja, a uz dogovor sa putnicima. 

BEST WESTERN Amsterdam West *** https://www.bestwesternamsterdam.nl/en/
Hotel Best Western Amsterdam se nalazi u amsterdamskoj četvrti Vest. Nedaleko od hotela je tramvajska stanica i za 15 minuta stize se do Leidsepleina. Sobe poseduju kupatilo, klima-uređaj, TV, telefon i Wi-Fi internet. Doručak se služi po principu samoposluživanja, izbor više jela.

Dan 1 AMSTERDAM
1.dan BEOGRAD – AMSTERDAM Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 3h pre poletanja. Polazak za Amsterdam u 06.00h (let KL1898). Dolazak u Amsterdam, na aerodrom Šipol, u 08:35h. Po dolasku, razgledanje grada autobusom u trajanju od oko tri sata. Razgledanje Muzejske četvrti, Olimpijske, Juzni deo sa modernom arhitekturomTrg vaterlo, Sinagoga, Pomorski muzej….Transfer do hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnja centrum grada: ulica Damrak, Obeliks, Kraljevska palata, glavni gradski trg Dam, Nova i Stara Crkva, pijaca cveća. Mogućnost individualne posete jednom od najpoznatijih svetskih muzeja Van Gogh. Noćenje.

Dan 2 AMSTERDAM
2.dan AMSTERDAM – MINI HOLANDSKA TURA – AMSTERDAM Doručak. Mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet Mala holandska tura. Polazak autobusom prema severu Holandije do Zaanse Schans – tradicionalnog sela i muzeja na otvorenom, gde se nalaze naljepši primerci vetrenjača u Holandiji. Poseta manufakturi klompi – koje su tradicionalni holandski proizvod, poseta radionici sireva, gde ćete imati priliku da degustirate i kupite sir. Nakon toga, poseta prekrasnom ribarskom selu Volendam. Slobodno vreme za uživanje u kafićima ili malim restoranima uz obalu Ejselskog jezera. Povratak u Amsterdam u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

Dan 3 AMSTERDAM
3.dan AMSTERDAM – VELIKA HOLANDSKA TURA – AMSTERDAM Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet Velika Holandska tura, Roterdam - Ševeningen-Hag. Obilazak Roterdama, koji je do 2004. godine bio najveća luka na svetu. Danas je to grad arhitekture. Obilazak grada: Euromast toranj, Gradska kuća, Kijkskubus (kompleks stanova u vidu krivih kocki, trgovački deo grada. Slobodno vreme. Hag je sedište Parlamenta Kraljevine Holandije i kraljevska prestonica na moru. Nastavak obilaska Ševeningena, jednog od prvih kupališta na obalama Atlanskog okeana. Povratak u Amsterdam u večernjim časovima. Noćenje.

Dan 4 AMSTERDAM
4.dan AMSTERDAM – BEOGRAD Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 20:35h (let KL1899 ). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 22:55h. Kraj programa.
- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke, na dan uplate. 

- Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15
dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.

Plaćanje može biti:

- Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master,, Maestro i Dina).

- Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama