Anantara The Palm

Dubai, UAE

Opis destinacije

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. DUBAI je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu - Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Ovaj resort hotel nalazi se Palmi, veštačkom ostrvu koja predstavlja jednu od najvećih atrakcija ovog kosmopolitskog grada. Hotel odlikuje prelepo okruženje, puno zelenila, kao i atraktivni bazen koji podseća na lagunu. Od najvećeg tržnog centra na svetu, Dubai Mall-a i Burj Khalife, hotel je udaljen oko 4 km, a od JBR-a i Marine, najpopularnijih šetališta grada, oko 6 km. Međunarodni aerodrom je na 25 km udaljenosti.

Plaža:
Hotel se nalazi na privatnoj, peščanoj plaži, dugačkoj oko 400 metara. Za goste su besplatne ležaljke i suncobrani, kao i peškiri za plažu.

Hotelski sadržaj: 
Gostima su na raspolaganju: 3 bazena, 4 restorana, bar, snek bar, spa centar(uz doplatu), fitnes centar, teniski terini, mogućnosti za odbojku na plaži i sportove na vodi, dečji klub i klub za tinejdžere, ležaljke i suncobrani na plaži, peškiri za plažu, animacija za odrasle u večernjim časovima.

Sobe:
Sve sobe imaju: klima uređaj, mini-bar(uz doplatu), sef, telefon, SAT TV, balkon, fen za kosu, toaletni pribor, besplatni Wi-FI internet konekciju. Sobe su veličine oko 40 m2, a namenjene su za smeštaj dve do tri osobe (treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje).

Usluga:
Noćenje sa doručkom ili polupansion.

Kontakt:
https://www.anantara.com/

Napomena:
Anantara The Palm predstavlja idealan izbor za one koji žele da uživaju na plaži, ali i iskoriste nekoliko dana kako bi obišli brojne atrakcije Dubaija. Hotel odlikuje odlična usluga.
1. DAN BEOGRAD - DUBAI
Let iz Beograda za Dubai kompanijom Fly Dubai po redu letenja(FZ 746). Dolazak u Dubai. Transfer do hotela. Noćenje.

2.-5,6,7 ili 10. DAN DUBAI
Doručak. Slobodno vreme predvidjeno za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Noćenje.

6,7,8 ili 11. DAN DUBAI - BEOGRAD
Doručak.Odjava iz hotela. Transfer do aerdroma. Poletanje za Beograd po redu letenja kompanijom Fly Dubai (FZ 745).

Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama