Hotel Asena

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi je prva turisticka destinacija u Turskoj na obali Egejskog mora, u oblasti Ajdin. Kušadasi je poznat po lepim pešcanim plažama, a u neposrednoj blizini Kušadasija nalaze se brojni istorijski i arheološki lokaliteti, pre svega Efes. Kušadasi važi za idealno mesto za kombinaciju odmora i dobrog provoda.Kušadasi važi i za glavnu destinaciju kruzera. U blizini se nalazi ostrvo Pigeon u kome se nalazi utvrđenje - vizantijski dvorac, koji je svojevremeno čuvao grad. Leto u Kušadasiju će vam biti raznovrsno. Nekada trvrđava iz 17. veka sada je hotel. Kušadasi se može pohvaliti modernim vodenim parkovima kao i živahnim noćnim životom. Obavezno posetite lokalne bazare.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Asena se nalazi na poznatoj Ladies plaži, od koje je odvojen šetalistem. Od centra grada Kušadasi je udajen oko 3 km, 75 km od aerodroma Izmir, 120 km od aerodroma Bodrum. Hotel je renoviran 2016 god. ima 5 spratova i ukupno 104 sobe.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar, bar na bazenu, otvoreni bazen na krovu hotela sa delom za decu,besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama TV sala, stoni tenis. Usluge koje se doplaćuju na licu mesta: usluga pranja i peglanja veša, sef na recepciji, lekar na poziv i sportovi na vodi.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon.

Ishrana:
Polupansion (doručak i večera) - samoposluživanje, izbor više jela.
All Inclusive (sve uključeno) - doručak, ručak i večera po principu samoposluživanja - izbor više jela, ponoćni snack 23:00 - 00:00: supa dana, snek bar 15:00 - 17:00 sendvič, pomfrit, pileći burger, bar na bazenu 10:00 - 19:00 lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, Wi-Fi u lobiju hotela i ležaljke i suncobrani na hotelskom bazenu. Dodatno se doplaćuje: ležaljke i suncobrani i dušeci na plaži, sva pića posle 23:00 h, mini bar, uvozna pića, turska kafa, ceđeni sokovi, flaširana pića, sladoled.

http://www.asenahotel.net/index.php
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama