Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
02.01.2021. – 15.03.2021.
USLUGAPUN PANSIONPOLU-PANSIONNOĆENJE SA DORUČKOM
Cene u sobi su po OSOBI po DANU u RSD
SOBA 1/1520050004800
SOBA 1/2420040003800
Cene u apartmanu su za DVE OSOBE po DANU u RSD
APARTMAN124001200011600
*AKCIJA*
Za boravak od 4 do 6 noćenja odobravamo dodatni popust od 10% na cene iz tabele.
Za boravak od 7 noćenja i vise, odobravamo popust od 15% na cene iz tabele.

CENA UKLJUČUJE:
- Cene u tabeli su na bazi izabrane usluge po osobi po danu. Ulazak u sobe prvog dana posle 14h, napuštanje soba poslednjeg dana aranžmana do 10h.
- Korišćenje bazena i saune gratis.
- Korišćenje dečije igraonice gratis.

CENA NE UKLJUČUJE:
- U cene nisu uračunati BTO. Trenutne cene BT za odrasle – 80 RSD po osobi dnevno, BT za decu od 7 - 15 godina – 40 RSD po detetu dnevno / Osiguranje – 10 RSD po osobi dnevno.

DOPLATE I POPUSTI:
- Doplata za ostale osobe u apartmanima po cenama dvokrevetne sobe,
- Dnevni odmor u Hotelu Divčibare 3.000,00 RSD.
- Deca do 5 godina – ne plaćaju boravak u hotelu (dete nema obroke, deli krevet sa roditeljima ) doplata za pansion je 500 rsd.
- Deca 5 - 12 godina - 50% popust (dete ima dečije obroke, dete koristi pomocni ležaj )
- Deca 12 – 15 godina – 30% popust (dete ima standardne obroke i pomoćni ležaj )
- Da bi deca ostvarila pravo na popust, neophodno je da budu u pratnji bar jedne odrasle osobe.Ukoliko dete boravi besplatno, a u pratnju je jedne osobe, cena za odraslu osobu se obračunava po-cenovniku jednokrevetne sobe.
Lokacija: Turistički objekat kategorisan sa tri zvezdice, smešten u centru vazdušne banje, okružen borovom šumom, sa pogledom koji osvaja sva čula…
Usluga: Pun pansion, polupansion, noćenje sa doručkom - Doručak je na bazi švedskog stola, dok se ručak i večera serviraju po meniju.
Sadržaj hotela: Hotel je smešten u centru Divčibara, okružen borovom šumom. Sa balkona se pruža božanstven pogled. Gosti mogu uživati šetnji prelepim predelima ove vazdušne banje. U restoranu hotela DIVČIBARE pripremaju se vrhunski specijaliteti – pansionski, svečani i a’la carte obroci, spoj tradicionalne i moderne kuhinje. Gosti mogu uživati u bazenu i sauni hotela. Za ljubitelje sportskih aktivnosti na raspolaganju su 2 teniska terena sa betonskom podlogom, 4 košarkaška igrališta, 3 odbojkaška terena, jedan rukometni teren i teren za mali fudbal u blizini.
Hotel DIVČIBARE je idealno mesto za organizovanje kongresa, seminara, radionica, prezentacija, poslovnih susreta… U ponudi je nekoliko odlično opremljenih sala za ovu namenu. Kamin sala je pogodna za održavenje seminara, prezentacija, stručnih usavršavanja i koktela, kapaciteta do 300 mesta. Poseduje neophodnu opremu: projektor i platno za projekcije, flip čart, ozvučenje. Vojvodin salon je pogodan za poslovne susrete do 40 osoba. Poseduje neophodnu opremu: projektor i platno za projekcije, flip čart, ozvučenje. Klijentima je na raspolaganju neophodna oprema: projektor i platno za projekcije, flip čart, ozvučenje. U izgradnji je i kongresni centar na površini od 20.000 kvadratnih metara, sa 300 smeštajnih jedinica i sa svim pratećim uslovima za kongresni turizam.
Hotel Divčibare nudi mogućnost kombinovanja rada sa opuštanjem, zahvaljujući sportskim objekatima, diskoteci i piano baru sa kaminom.
Takođe, kratki ali zanimljivi izleti se mogu organizovati u okruženju.
Struktura soba:
1. STANDARD SOBA - Opremljena komfornim francuskim ležajem, dušekom visokog kvaliteta i posteljinom od damasta obezbeđuje željenu udobnost. Ova soba sa velikim prozorima i pogledom na bajkovitu prirodu kojom je hotel okružen pruža idealan kutak za opuštanje – bilo da putujete sami ili u dvoje. Poseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom. Kvadratura standard sobe je oko 18m², idealna je za smeštanje 1-2 osobe.
2. TWIN SOBA - Opremljena sa dva odvojena ležaja, dušecima visokog kvaliteta i posteljinom od damasta omogućiće Vam željenu udobnost i idealan odmor. U sklopu sobe se nalazi i udoban prostor za sedenje, kao i radni sto. Poseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu.Pogled sa terase nadahnuće sva Vaša čula. Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom.Kvadratura twin sobe je oko 20 m² i pogodna je za smeštanje 2 -3 osobe.
3. FAMILY SOBA - Opremljena komfornim francuskim ležajem i foteljom ili dvosedom na razvlačenje, obezbeđuje željenu udobnost za celu porodicu.Ova soba poseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Gosti mogu uživati u divnom pogledu na borovu šumu koji osvaja sva čula.Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom.Kvadratura familly sobe je oko 22 m² i pogodna je za smeštanje dve odrasle osobe i jednog ili dva deteta.
4. APARTMAN - Opremljen komfornim francuskim ležajem, dušekom visokog kvaliteta i posteljinom od damasta obezbeđuje željenu udobnost. Pored spavaće sobe, gostima je na rapolaganju dnevni kutak za sedenje i odmor. Apartman poseduje mini bar, LCD TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Veliki prozori sa kojih se pruža pogled na bajkovitu prirodu kojom je hotel okružen čine da Vaš boravak postane nezaboravan – ovo je idealan kutak za opuštanje bilo da putujete sami, u dvoje ili porodično. Apartman ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom. Kvadratura apartmana je oko 30m², idealan je za smeštanje 2 odrasle osobe ili celokupne porodice.
- akontacija od najmanje 30% avansa, ostatak najkasnije 10 dana pre dolaska;
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;
- platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro, AmericanExpress);

PLN

Organizator putovanja je turistička agencija Plana Tours, broj licence OTP 489/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Plana Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama