Hotel Grand Ideal Premium

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na 110 km od aerodroma u Dalamanu, 2 km od centra Marmarisa. Izgrađen je 1994. a poslednje renoviranje bilo je 2015. godine. Zauzima površimu od 8.500m². Hotel ima jednu petospratnu zgradu.

Plaža:
Hotel koristi plažu hotela Ideal Prime Beach-a koja je udaljena od hotela 350 metara. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela.

Sobe:
Sve sobe imaju: kupatilo, SAT TV, individualni klima uređaj, telefon, mini bar (voda na dan dolaska), sef, balkon.
Standardne sobe su površine 20-30m², namenjene su za max 2+1 osobu.
Large sobe površine su 30-40m², namenjene su za max 2+1 osobu.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, a la carte restoran, 4 bara, bazen sa terasom za sunčanje, bazen za decu sa toboganom, klub za decu 4-12 god, igralište, SPA centar sa unutrašnjim bazenom, tursko kupatilo, sauna, Wi-Fi internet, stoni tenis, vaterpolo, pikado, bilijar, animacija, usluga pranja veša.


Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:

www.iphotels.com.tr/iphotels/en
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama