Hotel Potokaki Beachfront

Potokaki, Samos

Opis destinacije

Samos je obale Male Azije udaljen samo 1,6 km. Oduvek je bio na raskrsnici između istoka i zapada.Ipak, uz pomoć jake životne snage uspeo je da, tokom vekova, sačuva nezavisnost pa čak i da doživi maksimalan procvat. Moguće je da je baš zbog toga svetu podario toliko naučnika, umetnika i pesnika. Osim Pitagore, sa Samosa potiču i graditelji Herinog hrama Rek i Teodor, pesnik Arion, arhitekta Poliklet, veliki astronomi Aristarh i Aristil kao i filozofi Melisa i Epikur. Mitologija kazuje da je ostrvo i rodno mesto boginje Here, a budući da je ona boginja plodnosti i njeno ostrvo je veoma plodno. Prekriveno je nepreglednim vinogradima i stabljikama mastike od čijih se plodova spravlja širom sveta poznato grčko piće „Uzo“. Na ostrvu su do danas sačuvani ostatci Herinog hrama i najstariji tunel na svetu koji je u antičko doba služio kao prečica kroz brdo. Kao stvoreno je za romantične duše. Turistima daruje opojni miris mora uz mogućnost da raj za sebe i onog koga volite pronađete u brojnim bajkovitim uvalama. Uostalom, božanstvene plaže i usnule prirodne lepote ostrva Samos su najlepša pozivnica za uživanje na najvišem nivou.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Mesto: Potokaki, SAMOS, Grčka
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Noćenje sa doručkom
Usluga: noćenje sa doručkom (doručak je kontinentalni, služi se na terasi pored plaže)
Lokacija: hotel se nalazi na samoj peščano-šljunkovitoj plaži sa kristalno čistim morem u oblasti Potokakija u južnom delu ostrva u blizini luksuznih hotela Doryssa i Casa Cook. Od najposećenijeg turističkog msta Pitagorija je udaljen 1,5km a od aerodroma 1km. U blizini se nalaze mini market, restorani, barovi i autobuska stanica.
Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, hotelska terasa sa pogledom na more, bar, Wi-Fi, ležaljke i suncobrani na plaži besplatno, parking.
Studio: mini kuhinja opremljena osnovnim posudjem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, frižider, kupatilo, televizor, balkon/terasa, klima (uz doplatu), sef, nalaze se u prizemlju.
Sobe: nalaze se na prvom ili drugom spratu i imaju kupatilo, klimu (uz doplatu), Wi-Fi, TV, frižider, sef, balkon/terasa pogled brdo ili more.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Market Tours, broj licence OTP 503/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama