Hotel Vihren Residence

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

Bansko - najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština. Samo mesto Bansko, iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Izdvajamo:
Lokacija:
apart hotel Vihren Residnce se nalazi 80 m od gondole i 800 m od centra grada Bansko. Pored njega se nalazi glavna zgrada hotela Vihren Palace.

Hotelska ponuda:
Gosti mogu da koriste sve sadržaje hotela pored Vihren Palace uz doplatu na licu mesta: doručak, večera, spa centar (zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, fitnes), parking.

Besplatne usluge:
korišćenje skijašnice i wi-fi interneta kod recepcije u hotelu Vihren Palace.

Studiji i apartmani:
SAT TV, frižider, telefon,wi-fi internet (uz doplatu), kupatilo. Studio: dva odvojena kreveta i fotelja na razvlačenje. Studio za jednu osobu: smeštajna jedinica za jednu osobu, manje kvadrature. Apartmani za 4 osobe: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Apartmani za 6 osoba: dve spavaće sobe sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Apartmani app2 i app4 mogu biti u nivou ili mezoneti na dva nivoa.

Ishrana:
Najam

Napomena: Doplata za Božićnu večeru 25.12. i Novogodišnju večeru 31.12. nije obavezna, deca od 2 do 5.99 god. ne plaćaju, ali nemaju mesto ni obrok.

Kuvanje je dozvoljeno u studijima i apartmanima.

http://www.vihrenpalace.com 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama