Ladonia Hotels Breeze Beach

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Gümbet oko 3km od centra Bodruma i oko 39km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel se nalazi na svojoj plaži na pešačkoj udaljenosti od ulice sa barovima i diskotekama. Ima ukupno 50 soba, a gostima su na raspolaganju glavni restoran, bazen i nekoliko barova.

Za decu tu je dečiji bazen.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju fen za kosu, televizor, mini bar (samo voda), telefon, televizor, klimu i kupatilo. 
Standardne sobe su površine 20m2.

Plaća se: sef, telefon.

Hrana i piće
Hotel nudi uslugu All Inclusive-samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu ( doručak, kasni doručak, ručak, večera). Gostima su na raspolaganju i Snack bar, Pool bar, a u okviru koncepta usluge su uključena sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: premium, uvozna i flaširana alkoholna i bezalkoholna pića, ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša-

Sport i zabava
Hotel ima bazen za odrasle na otvorenom i bazen za decu, od ostalih animacija tu su stoni tenis, odbojka na plaži, pikado kaoi uživo muzika. Wi-Fi internet je besplatan samo u lobiju hotela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama