Le Meridien Mina Seyahi

Dubai, UAE

Opis destinacije

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. DUBAI je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu - Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Le Meridien Mina Seyahi lociran je nedaleko od Dubai Marine i Jumeriah Beach Residence-a (JBR), najpoznatijih šetališta i delovima grada sa najvećim brojem atrakcija. Takođe, nedaleko je od glavne saobraćajnice grada, Sheikh Zayed Road-a, koja spaja sve najbitnije tačke Dubaija. Od međunardnog aerodroma hotel je udaljen oko 25 kilometara.

Plaža:
Hotel ima privatnu, dugačku peščanu plažu, a gostima su na raspolaganju besplatne ležaljke i suncobrani, kao i peškiri za plažu.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju: nekoliko bazena, od kojih su dva za decu, glavni restoran, riblji restoran, snek bar kod bazena, snek bar na plaži, fitnes centar, mogućnosti za sportove na vodi (uz doplatu), teniski teren (uz doplatu), ležaljke i suncobrane na plaži, peškire za plažu, besplatnu Wi-Fi internet konekciju.

Sobe:
Namenjene su za smeštaj dve do tri osobe, a treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje i veličine su oko 30 m2. Sve imaju: klima uređaj, besplatnu Wi-FI internet konekciju, toaletni pribor, LCD TV, sef, aparat za kafu ili čaj, sef, telefon, prostor za sedenje.

Usluga: 
Noćenje sa doručkom ili polupansion.

Kontakt:
https://www.marriott.com/hotels/travel/dxbms-le-meridien-mina-seyahi-beach-resort-and-marina/

Napomena:
Ovaj luksuzni hotel svojim gostima omogućava uživanje u vrhunskoj usluzi, plaži, suncu i moru. Takođe, gostima su lako dostupne sve atrakcije koje se moraju posetiti tokom boravka u Dubaiju (šetnja JBR-om, Marinom, odlazak u neki od tržnih centara, posetna Burj Khalifi i slično).
1. DAN BEOGRAD - DUBAI
Let iz Beograda za Dubai kompanijom Fly Dubai po redu letenja(FZ 746). Dolazak u Dubai. Transfer do hotela. Noćenje.

2.-5,6,7 ili 10. DAN DUBAI
Doručak. Slobodno vreme predvidjeno za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Noćenje.

6,7,8 ili 11. DAN DUBAI - BEOGRAD
Doručak.Odjava iz hotela. Transfer do aerdroma. Poletanje za Beograd po redu letenja kompanijom Fly Dubai (FZ 745).

Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama