null
nullnull

Kontakt

011 383 6957

063 767 2403

063 767 2403

063 767 2403

marija@bridgetravel.rs

Kajmakčalanska Br. 4, 11000 Beograd

Najlepša jezera Austrije i Italije

Austrija i Italija - više destinacija

3.0

null

Hotel

null

Autobus

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Austrija i Italija
više destinacija

Ukupno nocenja

5

Ukupno dana

7
Cenovnik
Program putovanja
Uslovi plaćanja
Najlepš Najlepša jezera Austrije Austrije Austrije i Italije Italije
SALZBURG, WOLFGANGSE, BAD ISCHL, HALSTAT, INZBRUK, SVAROVSKI SVET KRISTALA, SIRMIONE, BERGAMO, JEZERA LOMBARDIJE I BOROMEJSKA OSTRVA
7 dana (5 noćenja) – autobusom

DATUMI POLASKA:
28.04.2024  
29.09.2024  

Cena putovanja Cena putovanja putovanja po osobi:
499 €

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: autobuski prevoz na navedenoj relaciji po programu putovanja, smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomocnim lezajem (noćenja sa doručkom – samousluživanje izbor više jela), razgledanja prema programu putovanja, usluge vodica i troškovi organizovanja putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: medjunarodno putno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi, ulaznice koje nisu obuhvacene cenom putovanja, ulaznice za Swarovski svet kristala (oko 19 €), troškovi PCR ili antigenskog testa za ulazak i izlazak iz zemlje ukoliko bude bio potreban, fakultativni izleti kao i gradske komunalne takse koje se plaćaju na recepciji hotela.

FAKULTATIVNI IZLETI FAKULTATIVNI IZLETI
-Jezera Lombardije i Boromejska ostrva Cena 55 evra. (U cenu je uključeno:. autobuski prevoz, vožnja brodom na Boromejska ostrva sa uključenim ulaznicama za palatu i vrtove na ostrvu Bella i ostrvu Madre usluge vodiča i troskovi organizacije)
Za realizaciju ovih izleta potrebno je najmanje 25 prijavljenih učesnika. (U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika izleti bi mogli da se izvedu uz korigovanje cene)