Nicholas Park Hotel

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz, plava laguna, zvanično najlepša i najslikanija plaža ovog dela Mediterana. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km. Blizu grada se nalaze ostaci tvrđave koju su izgradili vitezovi sa Rodosa (15. vek). Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 58 km od aerodroma u Dalamanu, dok je centar Fetija udaljen 5 km. Hisarönü koji se smatra cetrom noćnog života i zabave u Fetijama je na oko 10 minuta pešice od hotela. Hotel zauzima površinu od 16.000 m², a poslednji put je renoviran 2015.

Plaža:
Najbliža i najpoznatija plaža Oludeniz udaljena je 3 km od hotela, a gosti mogu koristiti i istraživati sve okolne netaknute plaže u ovoj regiji. Ležaljke i suncobrani dodatno se doplaćuju. Hotel nema peškire za plažu.

Sobe:
Hotel ukupno broji 132 sobe i sve imaju kupatilo, fen, sef, klima uređaj, telefon, SAT TV, mini bar i balkon.
Standardne sobe imaju pogled na bazen ili na more, dok su porodične sa pogledom na šumu i bazen i namenjene su za brojnije porodice.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, bar kraj bazena, spoljašnji bazen, relax bazen, dečiji bazen sa toboganom, dečiji mini klub, pikado, ležaljke i suncobrani kraj bazena, hamam i sauna ,stoni tenis, animacioni program, aerobik, bilijar, mini fudbal, teniski teren, košarka, Wi-Fi.
Usluge uz doplatu: rent-a-car, usluga lekara, tretmani i masaže u spa centru, usluga frizera, usluga pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.nicholasparkhotel.com 

Napomena:
Ovaj šarmantni hotel smešten je na uzvišenju odakle se pruža spektakularan pogled na netaknutu prirodu, preporuka je za ljubitelje odmora u mirnoj, idiličnoj atmosferi.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum/Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama