Olympic Bibis Hotel

Metamorfozis, Sitonija

Opis destinacije

Izuzetno opremljene marine, golf tereni, idealni uslovi za jedrenje, uz kazina i raskošne noćne programe, dodatak su na uživanje gostiju Halkidikija koji čuva svoj neponovljivi kolorit već mnogo vekova. Do Halkidikija se stiže u varijanti organizovanog ili sopstvenog prevoza uz napomenu da je ovo najbliže more turistima iz Srbije. Kasandra je raj na zemlji. Naselja na ovom prstu su sačuvala ekološku nit pa se ova zona, s pravom, smatra jednom od najboljih za odmor u Grčkoj. Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel se nalazi u mestu Metamorfozis,na Sitoniji.Od Soluna udaljen je nekih 90km. Olympic Bibis je u blizini centra oko 500m.Od susednog Nikitija udaljen je 7 km.

Plaža:
Od peščane plaže Metamorfozisa,hotel je udaljen oko 170m.Ulaz u vodu je postepen šsto je idealno za decu.Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj: 
Ovaj mali,porodični hotel koji je renoviran 2014. godine izuzev lepo sređene bašte sa igralištem za decu poseduje bazen sa terasom za sunčanje i mali košarkaški teren. Od hotelskih sadržaja tu su recepcija, restoran, bar, sefovi na recepciji koji se mogu dobiti uz doplatu.U javnim delovima hotela postoji WiFi koji je besplatan.Pored objekta postoji i parking koji je na raspolaganju gostima takđe besplatno.

Sobe: Sve sobe sadrže kupatilo, frižider, klima uređaj, TV, balkon, mogu biti sa pogledom na more ili hotelsko dvorište.

Studio koje je namenjen smeštaju 2 do 3 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i jedan pomoćni ležaj.

Apartman sa dve spavaće sobe u jednoj sobi se nalazi bračni krevet a u drugoj dva odvojena ležaja. Apartman može smestiti 4 odrasle osobe ili dve odrasle osobe i tri deteta.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola,samoposluživanje.

Kontakt: 
www.olympicbibis.gr

Napomena: 
Olympic Bibis je idealan izbor za putnike svih starosnih doba. Svojom prijatnom atmosferom ubraja se u jedan od najboljih ekonomičnih hotela u mestu Metamorfozis.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama