Paradiso Apart Hotel

Nesebar, Bugarska

Opis destinacije

Nesebar se nalazi na obali Crnog mora, 36 km severoistočno od Burgasa, pa administrativno pripada provinciji Burgas. Dve prelepe plaže i dnevne žurke na pesku poseban su gušt i za one neuparene. Klima u regionu Nesebara je umereno-kontinentalna, kao i u većini primorskih mesta u Bugarskoj, jer ova zemlja ima zaista nesvakidašnje lepo izbalansiranu prirodu pa se često iza peskovitih plaža uzdižu zelene planine čiji sveži povetarci hlade i miluju one vrele, morske.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Paradiso Aparthotel je jedan od novijjih hotela u Nesebru. Nalazi se na oko 100m od plaže i na oko 750m od centra grada Nesebra i oko 4km od Sunčevog Brega. Hotel je idealan izbor za putnike koji žele kombinaciju šarmantnog hotela i mirnog odmora.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, beach restoran, pool bar, Wi-Fi internet, parking (do popune mesta), fitness, spoljašnji bazen, dečiji bazen.

Sobe:
Hotel poseduje kompletno moderno opremljene suitove po svačijem ukusu. Svi suitovi poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, mini-bar, Wi-Fi internet, kuvalo za vodu, kupatilo sa tušem, fen za kosu, balkon. Suitovi imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj, kao i pogled na park ili more. 

Usluga:
Usluga je na bazi najma, postoji mogućnost doplate za uslugu noćenje sa doručkom ili polupansiona.

Kontakt:
www.paradisobg.com
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama