Radisson Blu Resort and Spa Cesme

Česme, Turska

Opis destinacije

Ovo svetski poznato letovalište, verovatno je i najatraktivniji deo Egejske obale. Dugačka gradska gradska plaža Ilidža idealna je za one koji borave u centru grada, kao i za porodice sa decom, zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka, jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi Dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u prevodu znači Zlatna. Duge peščane plaže, tirkizno plavo more, prirodni termalni izvori, luksuzne vile i rizort hoteli duž obale dugačke 30 km. Zbog svega gore pomenutog, Češme je postalo zaista elitno međunarodno letovalište.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma u Izmiru 90 km, 5 km od centra Alačatia i 4 km od Češmea, na samoj obali mora. Izgrađen je 2009. godine, poslednji put je renoviran 2016 i zauzima površinu od 15.000 m2.

Plaža:
Hotel je smešten na sopstvenoj peščanoj plaži, gde su suncobrani, ležaljke i madraci besplatni za goste hotela, dok se bar na plaži doplaćuje.

Sobe:
Hotel se sastoji od jedne petospratne glavne zgrade i 4 dvoetažne vile koje su podeljene u standard room (max 3 osobe, 24 m2), superior room (max 3 osobe, 29 m2) i premium room (max 3 osobe, 29 m2). U svakoj sobi postoji internet wi-fi, cetralni klima uređaj, TV, balkon, fen, mini-bar (dve flaširane vode), sef, telefon, ketler.
 
Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavni i a’la carte restoran (uz doplatu), 2 otvorena bazena (jedan sa termalnom vodom), zatvoren bazen, dečiji bazen, besplatan internet, 3 bara (uz doplatu), 7 konferencijskih sala, spa centar, teretanu, saunu, tursko kupatilo, dečiji klub (4-12 godina), igralište za decu. Plaća se: frizer, dadilja.
 
Način služenja obroka:
Švedski sto
 
Kontakt:
Tel: +90 (232) 455 45 00
www.radissonblu.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama