Seaden Corolla Hotel

Side, Turska

Opis destinacije

Turski gradić Side nudi posebno zadovoljstvo odmora. Nekada glavna luka stare Pamfilije zauzima zapravo poluostrvo dugo oko kilometar i široko nekoliko stotina metara. Lepota ovog gradića ogleda se pre svega u ostacima građevina iz antičkog vremena od kojih se po monumentalnosti izdvajaju Apolonov hram i jedan od najvećih amfiteatara u Turskoj iz drugog veka. Život u ovom gradiću neuporedivo je uzbudljivi preko dana zbog brojnih turista iz okolnih letovališta koji ga rado posećuju. Idealan je za one što su namerni da u modernim hotelskim kompleksima u okruženju bujnog zalenila dožive svu lepotu ovozemaljskog mira s mirisima Mediterana uz čarobne zalaske sunca.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 65 km od aerodroma u Antaliji, 4 km od Sidea i oko 300 m od plaže. Otvoren je 1999.godine, prostire se na površini od 18.000 m², renoviran je 2011. godine. Šetalište koje vodi do centra Sidea se nalazi na 300 m od hotela.

Plaža:
Plaža je sopstvena, peščana, 300 m udaljena od hotela. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Sastoji se iz glavne petospratne zgrade i dva trospratna Annex blokova i raspolaže sa 350 standardnih soba (max 3 osobe, 20 m²), 46 dvosobnih family soba (max 4 osobe, 30-40 m²). Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, TV, individualni klima uređaj, balkon, telefon, sef (plaća se), mini bar (besplatna voda).

Hotelski sadržaj:
Glavni i 2 a’la carte restorana (italijanski i turski uz rezervaciju jednom u toku boravka jedan od restorana besplatno), 3 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 2 vodena tobogana, 5 barova, sala za konferenciju (70-100 osoba), beplatan internet, teretana, tursko kupatilo, sauna, animacija, odbojka na pesku, stoni tenis, pikado, aerobik, akvabik, boćenje, 2 dečija bazena, dečije igralište, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: frizer, doktor, masaža, usluge pranja veša, spa centar, motorni vodeni sportovi.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 753 50 20
www.seadenhotels.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama