The H Resort Beau Vallon Beach

, Sejšeli

Opis destinacije

Sejšeli su arhipelag u Indijskom okeanu koji se sastoji od četiri grupe ostrva sa ukupno 100 većih ili manjih. Najveće ostrvo je Mahe, površine oko 110 km2, na kome se nalazi glavni grad Viktorija. Celo ostrvo je brdovito i odlikuje se vrlo bujnom vegetacijom zahvaljujući ekvatorijalnoj klimi, koja preko cele godine omogućava dovoljno vlage i sunca. Zahvaljujući prirodnim lepotama, ostrva predstavljaju pravi mali raj na zemlji, te su s pravom vodeća turistička destinacija u svetu. Glavni jezik je kreolski, ali se govore francuski i engleski.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Položaj:
Direktno na dugoj peščanoj plaži Beau Vallon Bay. Glavni grad Viktorija udaljen oko 5km, aerodrom oko 15km. Male radnje i restorani u blizini.

Hotel: 
Od 2015. godine ovaj rizort dočekuje svoje goste, koji žele opuštajući odmor. Hotel je smešten u uređenim vrtovima i raspolaže sa 6 restorana koji brinu o kulinarskoj raznolikosti: glavni restoran „Vasco‘s“ nudi kreolska i međunarodna jela u mediteranskom ambijentu, u restoranu na bazenu „Ripples možete probati lake obroke, smešten na plaži „Eden“ služi specijalitete na roštilju.“Trader‘s Vic“ servira azijsku fusion kuhinju i egzotične koktele, u „Seyshima“ možete uživati u japanskoj hrani, a “1502” nudi kreolske snekove i koktele. „Tete-a-Tete“ restoran priprema romantične večere na plaži. Bazen se nalazi u središtu vrta. Besplatan Wi-Fi u celom objektu.

Sobe: 100
Junior Suite: oko 55 m² (46), dizajnerski uređene, sa kvalitetnim enterijerom, nalaze se na višim spratovima. Sadrže kupatilo sa kadom, odvojenim tušem, WC, fen, TV, radio, telefon, klima, mini-bar, pegla, aparat za kafu/ čaj, sef, veliki balkon sa foteljama, sa pogledom na vrt ili bazen.
Garden Junior Suite: oko 55 m² (38), kao Junior Suite, smešten u prizemlju, sa terasom i ležaljkama.
Beach Pool Villa: oko 150 m² (14), kao Junior Suite, znatno veći, dodatno mašina za espreso, velika terasa sa ležaljkom, privatnim bazenom i paviljonom, direktnim pristupom plaži.

Ishrana:
Bogati švedski sto za doručak u glavnom restoranu “Vasco’s”. Uz polupansion dodatno švedski sto za večeru u Vasco’s (povremeno a-la carte). U a la carte restoranima, polupansion se služi kao odabrani meni sa 3 ganga; ostali a la carte obroci ce biti dodatno obračunati. Kod punog pansiona dodatno uračunat ručak u restoranu na bazenu „Ripples“ i u „1502“
Prvi dan
Individualni check in na salteru avio kompanije na cijem letu se izdaju avio karte I let prema itinereru. Organizovani ili individualni transfer ( transfer moze biti organizovan od starne agencije po zelji putnika uz doplatu ili putnik sam moze obezbediti transfer prema svojoj zelji, osim kod pojedinih destinacija gde je transfer obavezno da bude organizovan od strane agencije) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti. Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (Organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma.

Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vauceru.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama