The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort and Marina

Dubai, UAE

Opis destinacije

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. DUBAI je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu - Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
The Westin Mina Seyahi je luksuzni hotelski kompleks, nedaleko od Dubai Marine i poznatog šetališta The Walk gde se mogu pronaći brojni ekskluzivni restorani i prodavnice. Od tržnog centra Marina Mall je udaljen oko 3 km.

Plaža: 
Hotel je na dugačkoj, privatnoj peščanoj plaži, a gostima su ležaljke, suncobrani i peškiri dostupni bez doplate.

Hotelski sadržaj:
Dva spoljašnja bazena, bazen za decu, fitnes centar, spa centar sa saunom, stoni tenis, mogućnosti za sportove na vodi (uz doplatu), barovi kod bazena, a la carte restorani azijske, turske i mediteranske kuhinje, dečji klub, mogućnosti pranja i peglanja veša (uz doplatu), menjačnica, besplatna Wi-Fi internet konekcija.

Sobe:
Smeštajne jedinice su luksuzno opremljene, sa pogledom na more ili grad i sve imaju: klima uređaj, fen za kosu, bademantile i papuče, sef, peglu i dasku za peglanje, ketler, mini-bar (uz doplatu), SAT TV, besplatnu Wi-Fi internet konekciju. Namenjene su za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece (treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje).

Usluga:
Noćenje sa doručkom, uz mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion. Obroci se služe po prinicpu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
https://www.marriott.com/

Napomena:
Time što je na plaži, ali i blizu brojnih turističkih atrakcija omogućava se gostima da zadovolje sve aspekte odmora. Uz to, u pitanju je luksuzni hotelski kompleks, sa vrhunskom uslugom.
1. DAN BEOGRAD - DUBAI
Let iz Beograda za Dubai kompanijom Fly Dubai po redu letenja(FZ 746). Dolazak u Dubai. Transfer do hotela. Noćenje.

2.-5,6,7 ili 10. DAN DUBAI
Doručak. Slobodno vreme predvidjeno za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Noćenje.

6,7,8 ili 11. DAN DUBAI - BEOGRAD
Doručak.Odjava iz hotela. Transfer do aerdroma. Poletanje za Beograd po redu letenja kompanijom Fly Dubai (FZ 745).

Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama